Skip til hoved indholdet

Rideundervisning

På Vallensbæk Rideakademi tilbyder vi holdundervisning for børn, unge og voksne samt privat undervisning.

Alle elever har ret til mindst 40 lektioner i løbet af en sæson.

Rideskolen vil indimellem være lukket pga. arrangementer og stævner. Dette vil fremgå af opslag på opslagstavlen ud for ridehal 1. Jeres ridelærer vil også informere jer og eventuelt arrangere terrænture, hvis vejret tillader det, eller undervise jer i hestens røgt og pleje i stedet.

Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke tilbyder prøvetime på Vallensbæk Rideakademi. Det er selvfølgelig altid muligt, at afmelde sig igen inden den 15. i måneden således at man kun betaler for en måned.

 

Minihold

For børn mellem 4-7 år, som skal trækkes af en voksen (far, mor eller anden)

Begynderhold

For helt nye ryttere eller ryttere som har ganske lidt rideerfaring. Ridelæreren afgør, hvornår du er klar til at rykke op til næste trin.

Let øvet hold

For ryttere med nogen rideerfaring. Du skal kunne skridte, trave, galopere, ride i terræn, springe samt sadle op selv.

Øvet hold

For ryttere med rideerfaring inden for både spring, dressur og terrænridning.

Vi tilbyder undervisning med "svære øvelser" samt mulighed for konkurrencedeltagelse, såvel hjemme som ude på rideskoleheste over middelniveau.

Voltigering - begynderhold

For dig der gerne vil prøve kræfter med voltigering. Du skal min være 6 år.

Voltigering er en blanding af gymnastik, akrobatik og dans/ bevægelse på ryggen af en hest der enten skridter, traver eller galoperer. Som voltigør udvikler du din motorik, koncentrations- og samarbejdsevner, idet du laver øvelser sammen med dine holdkammerater på jord, træhest og hest.